Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.
 

 

 
IN TIME

KONTAKTY

PSÍTLAPKA.CZ
Mšenská 3937/24
Jablonec nad Nisou - Mšeno, PSČ: 466 04
tel: +420 603 57 67 69
eshop@psitlapka.cz

ZBOŽÍ V AKCI

NAŠE CENA 110,00 Kč
skladem
NAŠE CENA 79,00 Kč
skladem
NAŠE CENA 149,00 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Doprava ZDARMA už od 999 Kč!Nově při objednávce nad 999,- za Vás dopravu uhradíme my!  ... arr3Výhodné nakupování z pohodlí domovaNákup nad 999 Kč = doprava ZDARMA    ... arr399 myšlenek psa, než vás ráno vytáhne ven    Možná vám přijde, že váš pes má skvělej život – celý den se válí v pelechu, pak se s váma... arr3Vítáme nové přírůstky!Každé štěně a kotě získá 10% slevu na první nákup! Zašlete nám na e-mail eshop@psitlapka.cz...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NAŠE CENA 2 450,00 Kč
skladem
NAŠE CENA 799,00 Kč
skladem
NAŠE CENA 39,00 Kč
skladem

ANKETA

Co je pro Vás rozhodující při nakupování na internetu?

Cena 52% Vzhled stránek 19% Doba dodání 14% Zákaznická péče 15%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů