Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

KONTAKTY

PSÍTLAPKA.CZ
Mšenská 3937/24
Jablonec nad Nisou - Mšeno, PSČ: 466 04
tel: +420 603 57 67 69
eshop@psitlapka.cz

NOVINKY

arr3Akční nabídka na BŘEZEN 2019!I tento měsíc se můžete těšit na skvělou nabídku slev a nových produktů, které naleznete na našem... arr3Akční nabídka na ÚNOR 2019Akční nabídka platí do 28.2. nebo do vyprodání zásob. Ať máte kočičku nebo pejska, podívejte se na... arr3Jak vybírat granule? Rozhodli jste se, že budete krmit svého psa kompletním suchým krmivem, ale nevíte, jak se v široké... arr3Doprava ZDARMA už od 999 Kč!Nově při objednávce nad 999,- za Vás dopravu uhradíme my!  ... arr3Výhodné nakupování z pohodlí domovaNákup nad 999 Kč = doprava ZDARMA    ... arr399 myšlenek psa, než vás ráno vytáhne ven    Možná vám přijde, že váš pes má skvělej život – celý den se válí v pelechu, pak se s váma... arr3Vítáme nové přírůstky!Každé štěně a kotě získá 10% slevu na první nákup! Zašlete nám na e-mail eshop@psitlapka.cz...

ANKETA

Co je pro Vás rozhodující při nakupování na internetu?

Cena 50% Vzhled stránek 21% Doba dodání 15% Zákaznická péče 14%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů